Activiteiten

Er zijn een aantal activiteiten die vanuit de vier verenigingen worden georganiseerd of die we gezamenlijk een warm hart toedragen. In het collegejaar 2016-2017 zijn dat de volgende activiteiten. 

Kerk & Koffie
Vijf zondagen in het jaar zullen we met de vier verenigingen samen een kerkdienst bezoeken. We vinden het erg mooi om ook eens in andere kerken een kijkje te nemen om daar te leren van andere christenen. Na de dienst zullen we samen naar een studentenhuis van een van de vier verenigingen gaan om koffie te drinken. De eerste editie was een groot succes!

Bidstond
Elke woensdag in de pauze is er een bidstond, in vergaderzaal 1 van de bastille. Hier word gebeden voor elkaar, voor de universiteit en meer, maar ook word er gedankt voor al het goede dat we ontvangen. als je geïnteresseerd bent kun je een mailtje sturen naar bidstond AT choose-enschede.nl voor een wekelijkse reminder.

Broederweek
Ook dit jaar zal weer een broederweek georganiseerd worden. De broederweek zal duren van 8 februari tot en met 14 februari. Deze zal er volgend jaar als volgt uitzien:

  • Zaterdag - broederLAN + heel ChOOSE bakt
  • zondag - Kerk & Koffie
  • Dinsdag - Broederkring
  • Woensdag - Bidstond
  • Donderdag - Kleinkunstavond, sing-in & Borrel

Dine with the Dutch
Internationale studenten zijn van harte uitgenodigd om eens mee te eten met christelijke studenten in Enschede. Internationale studenten die het leuk vinden om op die manier de Nederlandse cultuur en gastvrijheid te proeven, kunnen zich binnenkort opgeven via http://choose-enschede.nl/dine/

ChOOSE Infoavond
Kom met ons kennismaken en ontdek of er een vereniging is die goed bij je past. Op de ChOOSE Infoavond zul je meer te weten komen over de christelijke studentenverenigingen in Enschede en wat de verschillen zijn. Deze word georganiseerd vlak na de kick-in, in het Atrium, gebouw de Bastille, Universiteit Twente. Daar maak je op een leuke manier kennis met wie wij zijn. Je bent van harte welkom! Opgeven hiervoor is niet nodig. Graag tot dan!

Christelijke Studentenvereniging Alpha

Navigators studentenvereniging Enschede

Reformatorische StudentenKring

Verenging van Gereformeerde Studenten in Twente